Lise Kısmı Çoksesli Koro Grubunun 23 Nisan Konseri

1.jpg 2.jpg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Lise Kısmı Çoksesli Koro grubu öğrencileri anaokulu bahçemizde öğrencilerimiz için mini bir Açıkhava konseri verdi. Bu renkli konserde İngilizce ve Türkçe olarak birçok çocuk şarkısı seslendiren koro öğrencileri anaokulu öğrencilerimizden de Anaokulu 10. Yıl Marşı’nı dinlediler. Konser, hep birlikte Kolej Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.

3.jpg 4.jpg

Lise Kısmı Çoksesli Koro grubu öğrencilerinden; Ceyda Tekin, Naz Durgun, Sevgi Bayram, Ekin Yavuz, Doğa Gürgünoğlu, Cem Mirzaoğlu, Yavuz Tuğrul, Merve Naz Abanozoğlu, Arda Çelik, Eda Nur Abanozoğlu, Kaan Tuna Erkan, Ekin Eşkinat, Başak Özey, Aslıhan Cabbaroğlu, Elif Yurddaş, Özge Ulusoy, Sevinç Aydın, Elif Saraçoğlu, Aybüke Koç, Lara Çayan, Özge Norman, Begüm Karan, Yaprak Işıklar, Elif Kuvanlık, Ezgi Şahin, Işıl Başıbüyük, Melis Kabasakal, Pırıl Eskitaşçıoğlu, Damla Su Aydın ve öğretmenleri Serdar Dilekcan ile Mehmet Kaya’ya çok teşekkür ederiz.

Aktif Ziyaretçi:  5