Danışma ve Güvenlik

GÜVENLİK

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Kampüsü içerisinde huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamının tesis edilerek öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, velilerimizin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen güvenlik hizmetleri kapsamında okullarımız ve çevresi 9 ayrı noktada görev yapan 45 Özel Güvenlik Görevlisi tarafından 24 saat kesintisiz kontrol altında bulundurulmaktadır. Bunun yanı sıra yine okul binalarımız ve çevresi farklı noktalarda konuşlanmış 124 adet kamera ile gece gündüz izlenmektedir.

Velilerimiz kampüse araçlarıyla gelişlerinde kendilerine Danışma ve Güvenlik Koordinatörlüğü tarafından kayıt sırasında ücretsiz olarak verilen Araç Pulları ile giriş yapabilmektedirler. Araç Pulu olmayan ve ziyaret maksatlı gelen araçlardan Kampüs girişinde araç ruhsatlarını bırakmaları istenmekte ve kendilerine "Ziyaretçi Araç Giriş Kartı" verilmektedir. Okul binalarına girişlerde ise kimliklerini bırakmaları istenmekte ve kendilerine "Ziyaretçi Kartı" verilmektedir.

Ziyaretçilerin yanlarında getirdikleri paket, poşet ve çantalar kontrol edilip müracaat memurluğunda ziyaret sonuna kadar bekletilmektedir.

Öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförleri ve sorumluları kampüs içinde ve dışında kurallara uymaları ve dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılmaktadırlar.

Okullarımızın çevre güvenliği, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayişten sorumlu polis ekipleri tarafından kontrol edilmektedir.