Danışma ve Güvenlik

GÜVENLİK

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Kampüsü içerisinde huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamının tesis edilerek öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, velilerimizin can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla yürütülen güvenlik hizmetleri kapsamında okullarımız ve çevresi 9 ayrı noktada görev yapan 40 Özel Güvenlik Görevlisi tarafından 24 saat kesintisiz kontrol altında bulundurulmaktadır. Bunun yanı sıra yine okul binalarımız ve çevresi, farklı noktalarda konuşlanmış 236 adet kamera ile gece gündüz izlenmektedir.

Kampüse yapılan araç girişlerinde Plaka Okuma Sistemi uygulamasına geçilmiş olup gelen veli, ziyaretçi ve personel araç bilgileri Danışma ve Güvenlik Koordinatörlüğü tarafından sisteme kayıt edilip, belirli sürede yetkilendirilerek geçişleri sağlanmaktadır. Araç bilgilerinin güncellemeleri veli portalından, danışmalardan veya nizamiyelerden yapılabilir. İş veya ziyaret maksatlı gelen kişilerden ise, ziyarete geldikleri birimden onay alındıktan sonra Kampüs girişinde araç ruhsatlarını bırakmaları istenmekte ve kendilerine "Ziyaretçi Araç Giriş Kartı" verilerek geçişleri sağlanmaktadır. Okul binalarına girişlerde ise kimliklerini bırakmaları istenmekte ve kendilerine "Ziyaretçi Kartı" verilmektedir.

Ziyaretçilerin yanlarında getirdikleri paket, poşet ve çantalar kontrol edilip müracaat memurluğunda ziyaret sonuna kadar bekletilmektedir.

Öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförleri ve sorumluları kampüs içinde ve dışında kurallara uymaları ve dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarılmaktadırlar.

Okullarımızın çevre güvenliği, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayişten sorumlu polis ekipleri tarafından sürekli kontrol edilmektedir.