GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Ulaşım / Park Alanları

Ring Seferleri

Merkezi İncek Kampusü olan ring seferleri belirli saatler arasında Vakfımız araçları ile yapılmaktadır. Öğretmen ve çalışanların yanısıra kampüse geliş/gidişlerde isteyen velilerimiz de bu ring seferlerinden yararlanacaklardır. Öğrencilerimizin ulaşımları semt servisleriyle sağlamakta olup öğretim yılı içerisinde ring araçlarımızdan zorunlu haller dışında (örn: gün içinde izinli olarak okuldan çıkış yapan öğrenci) yararlanamamaktadırlar.

GÜZERGAH: KONYA YOLU-KAMPUS
GÜZERGAH: TURAN GÜNEŞ-KAMPUS
HAREKET NOKTASI
TED ÇOK KATLI OTOPARK ÖNÜ
HAREKET NOKTASI: TED ÇOK KATLI OTOPARK ÖNÜ
1. Durak Sıhhiye Köprüsü Migros Karşısı 1. Durak Esat Cad.-Esat Eczanesi
2. Durak Ankara gücü Sosyal Tesisleri 2. Durak Nene Hatun Cad.-Tahran Cad. Kesişimi
3. Durak TCDD Hastanesi - Gazi Ünv. Kavşağı 3. Durak Çetinkaya Alışveriş Merkezi
4. Durak Zübeyde Hnm Öğr. Yurdu Önü Otobüs Durağı 4. Durak T. Güneş Honda Efe Plaza Karşısı
5. Durak Emek Metro Durağı 5. Durak MSB Karşısı Gülay Eczanesi Önü
6. Durak Ufuk Hastanesi 6. Durak Oran Kavşağı
7. Durak Volvo Ana Bayii
8. Durak Efes Pilsen Ana Bayii
9. Durak Atatürk Sitesi Kavşağı

GÜZERGAH: KAMPUS-KONYA YOLU
GÜZERGAH: KAMPUS-TURAN GÜNEŞ
HAREKET NOKTASI
KAMPUS RİNG ALANI
HAREKET NOKTASI KAMPUS RİNG ALANI
1. Durak Atatürk Sitesi Kavşağı 1. Durak TRT Otobüs Durağı
2. Durak OPET Benzin İstasyonu Yan Cep 2. Durak MSB Yanı Gülcem Eczanesi Önü
3. Durak Çetin Emeç Köprüsü 3. Durak Alkan Otomotiv
4. Durak Ufuk Hastanesi 4. Durak Ziyaürrahman Cad. 1. Otobüs Durağı
5. Durak Metro AŞTİ Durağı 5. Durak Filistin Sok. Girişi
6. Durak Zevkli Otomotiv 6. Durak Reşit GalipCad. -Recep Usta Rest.
7. Durak Gazi Hastanesi Otobüs Durağı 7. Durak Bağlar Cad. - Huzurevi
8. Durak Ankaragücü Sosyal Tesisleri 8. Durak Bağlar Cad. - Bellona Önü
9. Durak Sıhhıye Köprüsü 9. Durak Bülbülderesi-Başçavuş Köseşi
10. Durak TED Çok Katlı Otopark 10. Durak TED Çok Katlı Otopark

06 Şubat 2017 tarihinden itibaren ring sefer saat ve güzergahları aşağıda yer alan tabloda belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

RİNG SAATLERİ
GÜZERGAH
TED ÇOK KATLI
OTOPARK ÇIKIŞI
GÜZERGAH
İNCEK KAMPUS ÇIKIŞI
KONYA YOLU 13:00 TURAN GÜNEŞ 14:30
TURAN GÜNEŞ 14:30 KONYA YOLU 15:30
KONYA YOLU 15:30 TURAN GÜNEŞ 16:30
    KONYA YOLU 16:30

23 Ocak - 06 Şubat 2017 tarihleri arası ring sefer saat ve güzergahları aşağıda yer alan tabloda belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

• Ring servisleri hafta içi hizmet vermektedir.
  • Ringler yukarıda belirtilen duraklar dışında yolcu indirme/bindirme ve bekleme yapmayacaktır.
  • Ringlere kesinlikle ayakta yolcu alınmayacaktır.
  • Yolcuların hareket saatinden 10 dakika önce hareket noktasında bulunması gerekmektedir.

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi (191 ve 191-2 no'lu) EGO Otobüs seferi kampüsümüz ön nizamiye önüne kadar seferlere başlamış olup, Opera hareket noktasından aşağıda belirtilen saatlerde hareket ederek, ring şeklinde tekrar Opera'ya dönüş yapacaktır.

(191 NO'LU) E.G.O OTOBÜS SEFERLERİ OPERA'DAN KALKIŞ SAATLERİ
SAAT

(191-2 NO'LU) E.G.O OTOBÜS SEFERLERİ OPERA'DAN KALKIŞ SAATLERİ
SAAT

Park Alanları

OR-AN Şehri-Yıldız Mahallesi ile İncek bölgesi arasındaki bağlantıyı sağlayan yol üzerinde, Taşpınar Köyü'nün doğusunda yer alan Yumrubel Tepesi'nde bulunan kampus, Konya-Oran yolu (Kepekli Trafosu-Yonca Yaprağı) üzerindeki köprülü kavşak noktasına 4 km., Ankara Çevre Otoyoluna Konya yolu ile 8.2 km., İncek yolu ile 11.7 km. uzaklıktadır. Kampuse ayrıca Ümitköy, Çayyolu'nu İncek'e bağlayan ve Gölbaşı Hacılar Mevkii'nde bulunan 7 kilometrelik otoyol üzerinden de ulaşılabilmektedir.

Kampus içerisinde personel, ziyaretçi ve öğrenci servisleri için her kısımda ayrı ayrı park alanları bulunmaktadır.