Haberler

Anaokulu 20. Yıl Mezunlarımızı İlkokula Uğurladık

IMG 8662

Anaokulu mezunlarımızı, 20 Haziran 2023 tarihinde Ata Sahne’de düzenlenen tören ile İlkokulumuza uğurladık.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç öğrencilerimize şöyle seslendi: “Aydınlık bir gelecek için Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri rehberiniz olsun, O’nun yolunda yürümeye devam edin.
Ulu Önderimizin dediği gibi; “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcınız kendiniz olun!”  
Yolunuz açık olsun, sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz! 
Gelecek sizlere emanet."

Mezunlarımızı temsilen A2 Turkuaz Sınıf öğrencimiz Nilay Mira Özdemir Türkçe, Ata Alp Kale ise İngilizce konuşmalarını yaparak mezuniyet heyecanlarını dile getirdiler. Öğretmenimiz Aysun Şen ise öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı Anaokulu mezunlarımız A2 Yeşil Sınıf’tan Liya Soykan ve A2 Kırmızı Sınıf’tan Ömer Akpınar, A1 Kırmızı Sınıf’tan Deniz Işık ve A1 Bordo Sınıf’tan İbrahim Demir Coşkun’a teslim ettiler. 

Öğrencilerimize diplomalarını Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fatma Bıkmaz, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu 2. Başkanı Gamze Aşçıoğlu Öz, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Aytekin, TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdürü Bilge Baki, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Genel Müdür Yardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan ve Bahadır Günel, Okul Müdürlerimiz Zeynep Melis Araç, Azize Açıkalın, Yılmaz Bal ve Tamer Atacan ve Anaokulu Müdür Yardımcılarımız Zübeyde Doğan Çakır, Neslihan Özgür, Figen Karabulut, A2 Grupları Zümre Başkanı Funda Kalebozan, İngilizce Zümre Başkanı Müjde Göncü Sayar ve Branş Öğretmenleri Zümre Başkanı Gülay Bilgen verdiler.

Diploma belgelerinin verilmesinin ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç’ın şahsında 2022-2023 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

A2 sınıflarımızın hep birlikte söyledikleri Tükçe ve İngilizce şarkıların ardından törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme ve Kolej Marşı ile son buldu. 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 21 Haziran 2023 13:38