27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlamaları

27mart tiyatro 3

27 Mart Dünya Tiyatro Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlk olarak, Anaokulumuz tarafından Ata Sahne’de Bizim Tiyatro ekibi tarafından Şirinler: Sevgiyi Şirinleme Günü tiyatro oyunu gerçekleştirildi. Türk Eğitim Derneği’nin “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyasına yararına düzenlenen ve anaokulu öğretmenlerimizin oyuncu olarak görev aldığı oyunu, salonu dolduran minik öğrencilerimiz büyük bir ilgiyle izledi.

DSCF13001

Lisemizde ise "27 Mart Dünya Tiyatro Günü" kapsamında 4. ders ve öğle arasında Lise Spor Salonu'nda özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Liseli öğrenciler açılan stantlarda ayrı bir tiyatro oyununu kostüm ve maskeleriyle canlandırdılar. Sahnede ise drama ve dans gösterisi düzenlendi.

Ayrıca, Lise Hi-Tech Salonu’nda, tiyatro oyuncusu Mehmet Ulusoy ile tiyatro üzerine keyifli bir söyleşi düzenlendi. Tecrübeli tiyatro oyuncu Ulusoy, tiyatronun dünyadaki ve ülkemizdeki gelişimi konusunda bilgiler aktardıktan sonra liseli öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı.

Son DüzenlenmePerşembe, 28 Mart 2024 10:05