Haberler

TEDÜ ve Hacettepe Kariyer Fuarlarına Katıldık

WhatsApp Image 2024 03 08 at 12.29.00

TED Ankara Koleji olarak İnsan Kaynakları Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, TEDÜ WanTED Kariyer Günleri ve Hacettepe Kariyer Fuarına katılarak, kariyerine yön vermek üzere olan öğrencilerle bir araya geldik.

İlk olarak, 6 Mart tarihinde TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen WanTED Kariyer Günleri etkinliğine katılarak stand açtık ve yuvarlak masa toplantılarında yer aldık. 7-8 Mart tarihleri arasında ise Hacettepe Kariyer Fuarına katıldık. Standımız iki gün boyunca fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Fuarın ikinci gününde ise Canan Dağdeviren Salonunda ‘Kariyer Yolunu Aydınlatan Meşale’ isimli panelde okulumuzun yöneticileri ile öğrenciler bir araya geldi.

TED Ankara Koleji Genel Müdürü Bilge Baki’nin açılış konuşmasını yaptığı panelde; Ortaokul Müdürü Yılmaz Bal, Anaokulu Müdürü Zeynep Melis Araç, Lise Müdür Yardımcısı Serdar Dilekcan, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Murat Boz, Eğitim Teknolojileri Müdürü Serkan Çıracıoğlu, Uluslararası Bakalorya Koordinatörü Serenay Tarhan Güler, Müzik Öğretmeni Gözde yamanok ve İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Gültekin yer aldı. Konuşmacılar hem kendi kariyer yolculuklarından yola çıkarak kişisel deneyimlerini paylaştılar hem de okulumuzun İK politikaları hakkında bilgi verdiler.

Gençlerin dinamizmi, enerjisi, motivasyonu ve okulumuza olan ilgisi bizleri çok mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyor, kariyer yolculuklarında sonsuz başarılar diliyoruz.

 

Son DüzenlenmeCuma, 08 Mart 2024 13:49