Ortaokul Bilim Şenliği’ne Katılan Öğrencilerimiz Madalya ve Sertifikalarını Aldılar

4 Haziran 2018 Pazartesi günü Ortaokul Konferans Salonu’nda Bilim Şenliği ödül törenimiz düzenlendi.
Ödül töreni; bilim şenliği rehber öğretmenimiz Gamze IŞIK’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bilim şenliğinde projelerini sergileyen 70 öğrencimize rehberlik eden; Ayfer SAKA, Birtanem DOĞANAY, Şehval SAKAL, Galip ERBEK, Gamze IŞIK ve  Aslı GÖLCÜK’ün sertifikalarını Müdür Başyardımcımız Yılmaz BAL takdim etti.

Bilim şenliğine katılan öğrencilerimizden Deneysel proje dalında;

• Öykü EVCİK; “Besin Tipinin 5 Saniye Kuralına Etkisi”
  • Damla Janset KADİM;  “Solucandan Gübreye Geri Dönüşüm”,
  • Fatma Ilgın VURAL; “İnsanların İçinde Bulunduğu Ortamlardaki Mikroorganizma Çeşitliliği”,
  • Defne Atilla;“Radyasyonun Bitki Büyümesi ve Gelişimi Üzerine Etkileri”,
  • Zeynep İrem Attila; “Nişastalı Yiyeceklerin Pişirilme Şekillerinin Besin Değeri Üzerine Etkisi”,
  • Ülkü UGURLU;  “Besinler ve Mide Asidi”,
  • Akça GÜLER;  “Köklerin Dansı”,
  • Duru GÜRSAN “Allium Cepa Deneyi”,

adlı projesiyle madalya almaya hak kazandı. Öğrencilerimize madalyaları ile sertifikalarını Müdür Yardımcımız İbrahim Coşkun verdi.

Görsel proje dalında;

• Ece Naz ASLAN;“Beyin Aynı Anda  ve Doğru Şekilde Birden Fazla İşi  Yapabilir  mi?”,
  • Başar Ozan ZORBA;  “Tesla Bobini İle Elektriğin Kablosuz İletimi”,
  • Dilara Aygül TOPALOĞLU; “Kanmatik”,
  • Mina MALKOÇ; “Su Kirliliği ve Arıtımı”,
  • Begüm SÖNMEZ; “Hipofiz Tümörleri”,
  • Aslı SARAÇLAR; “Enerjik Köprü”,
  • Arda Eray BAŞPARMAK “Barajlarda Elektrik Nasıl Üretilir?”

adlı projesiyle madalya almaya hak kazandı ve madalyaları ile sertifikalarını Fen Bilimleri Zümre Başkanımız Sibel AKIN takdim etti.

Bilim şenliğine katılan diğer öğrencilerimize ve anaokulu deney ve etkinlikleri ile ahşap materyaller stantlarında görevli öğrencilerimize ise katılım sertifikaları Fen Bilimleri öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Bilim şenliğine katılan tüm öğrencilerimizi yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.