Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası Bölge Finalindeki Başarılarımız

202404241455413 6628f33d11eda

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonasının 16 Mart 2024 tarihindeki Bölge Finalleri Sınavında ortaokul öğrencilerinden oluşan takımlarımız büyük başarı elde etti.

5. sınıf öğrencilerimizden Emre Macit, Mehmet Toprak Karakaya, Kaan Ay’dan oluşan takımımız İç Anadolu Bölgesi 1.si,

6.sınıf öğrencilerimizden Orhan Akgün, Aras Ataoğlu, Emir Örsel’den oluşan takımımız İç Anadolu Bölgesi 3.sü,

7. sınıf öğrencilerimizden Efe Şagar, Elif Gündoğdu, Ecem Duru Çelik’ten oluşan takımımız İç Anadolu Bölgesi 3.sü,

8. sınıf öğrencilerimizden Demir Tellioğlu, Batu Peynircioğlu, Batuhan Kaya’dan oluşan takımımız İç Anadolu Bölgesi 2.si oldular.

Tüm takımlarımız Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Yoğun ve özverili geçen çalışmalar sonucunda elde edilen bu büyük başarı hepimizi gururlandırdı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePerşembe, 25 Nisan 2024 10:08