Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Şirketi'ne Gezi Düzenledik

8 sınıf BTEC IT  ve BTEC Social Media  programı öğrencilerimiz Müdür Yardımcıları İbrahim COŞKUN,  Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Sibel TUFANOĞLU, Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gümrah ŞAHİN ve Ezgi YURDAKÖK, Program Geliştirme Uzman Yardımcısı Elif Tuğçe GEZER rehberliğinde ODTÜ Teknokent'te bulunan Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Şirketi’ni gezdiler.

Öğrencilerimiz, sertifika programı kapsamında öğrendikleri dijital bir içeriğin hazırlık, geliştirme ve test etme süreçlerini gözlemleyerek hazırladıkları çalışmalardan örnekler sundular.

Dijital bir içeriğin üretim sürecinde yer alan görev tanımlarını, şirket çalışanları ile sohbet ederek öğrendiler, ses kaydı ve yeşil perde çekim odalarında gözlem yapma fırsatı yakaladılar.