TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü A Erkek Basketbol Takımımız Ortaokul öğrencilerimizle bir araya geldi.

41740a2c c315 4b5b 8ac5 1774dbda136e

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü A Basketbol Takımımız 12 Ekim 2023 tarihinde ortaokul öğrencilerimizi ziyaret etti. Oyuncuları karşılarında gören öğrencilerimiz, büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadılar. A Basketbol Takımımızla sohbet etme fırsatı bulan öğrencilerimiz aynı zamanda takım oyuncularıyla basketbol oynadılar.

Spor salonunda öğrencilerimizle buluşan A Basketbol takımımız ardından öğlen arasında Ortaokul bahçemizde öğrencilerimizle beraber maç yaptılar. A Basketbol takımımız öğrencilerimizle yakından ilgilenerek basketbol oynayıp imza dağıttılar. A Basketbol Takımımıza ziyaretleri için teşekkür eder oynayacağı bütün müsabakalarda başarılar dileriz.