Geleneksel Kızılcahamam Jeopark Gezisi

10. sınıf öğrencilerimizden oluşan 38 kişilik öğrenci grubu 13 Ekim 2018 tarihinde Coğrafya Zümremizin geleneksel olarak düzenlediği  7. Kızılcahamam Jeopark gezisine katıldılar. Gezi boyunca öğrencilerimize Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Salih Şahin veJeopark alanı İdari ve Teknik Koordinasyon grubu üyelerinden Muzaffer Eker rehberlik etti.

Kızılcahamam merkezi yakınlarında bulunan, Abacı Peribacaları, Mahkemeağacin Köyü, Güvem Bazalt Sütunları bu gezi esnasında incelendi. Güvem Kasabası yakınlarındaki fosil yataklarında, fosil aranarak arazi çalışması yapıldı. Açık havada,  tarih ve coğrafya derslerini akademisyenler eşliğinde işleyen öğrencilerimiz, deneyler yaptı, grup olarak hareket etme, birlik, beraberlik ve sosyalleşmenin en güzel örneklerini gösterdiler.

Gezide öğrencilerimize Coğrafya Zümre Başkanımız Aylin Ergül, Coğrafya öğretmenlerimiz Mustafa Yavuzer, Caner Dinçer, Zerrin Can, Tarih öğretmenimiz Sevil Barlas ve Fizik öğretmenimiz Ayşe Erkasap eşlik ettiler.