Almanca 5.Sınıf Öğrencileri Baharın Gelişini Coşku ile Kutladı

Ortaokul Almanca Zümresi, Almanya'da gelenekselleşmiş, kış mevsiminin eğlenceli bir şekilde uğurlanmasını ve baharın eğlenceli bir şekilde karşılanmasını anlatan “Fasching Karnaval” etkinliğini, Okulumuzda kendi kültürümüzle birleştirerek öğrencilere sunmuştur.
29 Mayıs 2018 Salı günü 5. sınıflar ile gerçekleştirilen gösteride Müzik Öğretmeni Ezgi TEKGÜL ve Beden Eğitimi Öğretmeni Burcu GÜLER’in katkılarıyla hazırlanan müzik ve dans gösterileri ile öğrencilerimiz etkinliğe renk katmışlardır.
Alman kültüründeki önemli gün ve haftaların tanıtılması amacıyla düzenlenen bu etkinlikte, karnaval jürisinin en ilginç üç kıyafeti ilan etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle etkinliğimiz sona ermiştir.