Haberler

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Okullarımızda düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutladık.

Anaokulu Törenimiz

Anaokulumuzda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende bir öğrencimiz “Atatürk’ün Çocuklara Hitabı”nı okudu. A2 Mor Sınıfımızın “Bugün 23 Nisan” şarkısı ve ritim gösterisinin ardından A2 Yeşil Sınıfımız çocuk haklarını bizlere hatırlattılar ve dünya çocuklarına ithafen bir şiir okudular. A2 Sarı Sınıfımızın Jimnastik ve Dans Gösterisi ile renklenen tören, hep birlikte söylenen “23 Nisan Kutlu Olsun” şarkısı ile devam etti. Öğrencilerimiz Rock & Roll dansı yaparak doyasıya eğlendiler.

İlkokul Törenimiz

23 Nisan sabahı İlkokulumuzda gerçekleştirilen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından bir öğrencimiz, günün anlam ve önemine değinen konuşmasını yaptı. İlkokul öğrencilerimizden oluşan söz korosu sundukları oratoryo ile “Atatürk’ün yolunda barış dolu bir geleceğe” ilerlememiz gerektiği mesajını verdiler. Okul Koromuzun seslendirdiği marşlar ve şarkılarla devam eden törende, halkoyunu, dans ve ritim gruplarımızın gösterileri büyük alkış aldı.

Ortaokul Törenimiz

Ortaokul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından, şanlı bayrağımızla bayrak geçiti gerçekleştirildi. “23 Nisan Bizim” adlı oratoryonun ardından tören, orkestramızın seslendirdiği marşlarla devam etti. Halk oyunları ve dans gösterileri ile şenlenen törende pop orkestrası, vokal ve ritim grupları da beğeniyle izlenen gösterilerini sundular.

Lise Törenimiz


Lise Kısmımızdaki törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Matematik öğretmenimiz Özge Keskin günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı. Çok Sesli Koromuzun seslendirdiği marşlar ve şarkılarla süren programda Şiir Korosu da izleyenleri duygulandırdı. Törende öğrencilerden oluşan orkestramız da beğeniyle izlenen bir konser verdi.

 

Son DüzenlenmePazartesi, 08 Ekim 2018 08:32