Sedat Örsel'den 21. Yüzyılda Öğretmen Olmak Konulu Konferans

IMG 20240327 WA0023

Duayen iletişimci, hukukçu, yazar, sanatçı ve eğitimci Sedat Örsel, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nde düzenlenen bir etkinlik kapsamında öğretmenlere yönelik ilham verici bir konferans verdi. Öğretmenlerin eğitimdeki rolünü ve çağımızın eğitim ihtiyaçlarını ele alan "21. Yüzyılda Öğretmen Olmak" başlıklı konferansa öğretmenlerimiz büyük ilgi gösterdi.

Sedat Örsel, günümüzdeki eğitim ortamında öğretmenlerin karşılaştığı zorlukları ve fırsatları vurgularken, öğretmenlerin öğrencilerin hayatında etkili olabilmelerini sağlayacak özelliklere, profesyonel gelişime katkı sağlayacak konulara değindi.

Etkinlik sonunda öğretmenlerimiz 405. konferansını okulumuzda gerçekleştiren Sedat Örsel'e teşekkür ederek, eğitimdeki yenilikleri ve değişen ihtiyaçları daha iyi anlama fırsatı bulduklarını belirttiler.

Son DüzenlenmePerşembe, 28 Mart 2024 13:04