Sporun Profesyonel Yüzü Söyleşisi

202403011451352 65e1c147456c1

Ortaokul Beden Eğitimi Zümremiz ve Ortaokul Öğrenci Temsilcimiz Sarp Aysal tarafından ortaokul spor takımlarımız içerisinde yer alan sporcu öğrencilerimize yönelik olarak 29 Şubat tarihinde “Sporun Profesyonel Yüzü” temalı söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi kapmasında Trendyol 1. Ligde yer alan Gençlerbirliği Futbol Kulübü Teknik Direktörü ve eski milli futbolcu Sinan Kaloğlu, İsveç Milli Takım oyuncusu Jimmy Durmaz ve takım kaptanı Abdullah Durak davetli konuşmacılar olarak ortaokul konferans salonumuzda öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşmak ve onlara katkı sağlamak amacıyla bizlerle beraber olan Sinan Kaloğlu, Jimmy Durmaz, Abdullah Durak ve Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne teşekkür eder ve Trendyol Süper Lige çıkma yolunda başarılar dileriz.

Son DüzenlenmePazartesi, 04 Mart 2024 15:04