TEDIMAGINEERS Takımımız 'Destination Imagination' Ulusal Finallerinde Türkiye 2.'si Oldu

202403010922301 65e1742614558

22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Destination Imagination Uluslararası Yaratıcılık ve Tasarım Organizasyonu Ulusal Finalleri’nde okulumuzu temsil eden ortaokul takımımız TEDIMAGINEERS, Türkiye 2.si oldu. Teknoloji ve Tasarım öğretmenleri Özlem Kaya Kürekci ve Nilay İrkin Gündüz mentörlüğünde organizasyona hazırlanan takımımız TEDIMAGINEERS, bu başarıları ile ABD’de yapılacak Dünya Finalleri’ne katılma hakkını kazandı ve takımda yer alan öğrencilerimiz başarılarını aldıkları sertifikalar ile belgelendirdiler.

Öğrencilerimiz seçtikleri service learning alandaki göreve yönelik olarak sosyal sorumluluk temalı bir proje geliştirdiler. Aynı zamanda yaratıcı ve eleştirel düşünme, takım çalışması, problem çözme, risk alma, proje yönetimi, girişimcilik, kodlama ve tasarım gibi 21. yüzyıl becerilerini kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Destination Imagination Ortaokul Takımımız TEDIMAGINEERS’da yer alan öğrencilerimiz:

Eda Mertyürek

7/C