18. Üniversite Tanıtım Fuarına Öğrencilerimizden Yoğun İlgi

IMG 0338

Lise Kısmı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimiz tarafından bu yıl 18. kez düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına toplam 27 devlet ve vakıf üniversitesi katıldı. 9 Şubat 2024 tarihinde Spor ve Sanat Merkezimizde gerçekleştirilen fuarda, öğrenci ve velilerimiz birçok üniversiteyi tanıma olanağı buldular. Üniversitelerin stantlarını gezerek temsilcilerden, akademik program, kadrolar, çift ana dal, yan dal, taban puanlar, tercih ve sıralama, burslar, sosyal ve fiziksel olanaklar hakkında detaylı bilgi aldılar.

Fuara katılan üniversiteler:

Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi, ODTÜ, Okan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Suny Programları, TED Üniversitesi, TOBB ETÜ Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Yüksek İhtisas Üniversitesi.

Son DüzenlenmeSalı, 13 Şubat 2024 09:02