Haberler

TED Senfoni Orkestrasından 100. Yıl Cumhuriyet Konseri

28 ekim içinaASEÇİLEN 2

Müzik Direktörlüğünü Ahmet Ünlü'nün yaptığı çoğunluğu TED Ankara Koleji Mezunlarından ve TED Üniversitesi öğrencilerinden oluşan TED Senfoni Orkestrası ATA Sahne'de İlkokul, Ortaokul, Lise korolarımız ve Lise Müzikal Koromuz ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır muteşem bir konser verdiler. Halk oyunları ekiplerimiz de gösterileri ile geceye renk kattı. Gecede Damla Kışlalı (Soprano) ve Mehmet Kavil'de (Tenor) sahne aldılar. 

Konser öncesinde TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bağdatlı bir konuşma yaptı. Vakıf Başkanımız konuşmasında  "Bugün burada Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını büyük bir onur ve gururla kutlamak için bir araya geldik. 

Bugün burada bize bir müzik ziyafeti yaşatacak TED Senfoni Orkestrası 2007 yılında Ahmet Hocamızın, Mezunlarımızın, öğrencilerimizin ve İdarecilerimizin büyük gayreti ile kuruldu. Bugün profesyonel bir senfoni orkestrası performansı ile faaliyetlerini sürdüren Senfoni Orkestramızı bir kez daha kutluyor ve sanat yaşamlarında başarılar diliyorum." dedi.

İzleyenlerin ayakta alkışladığı orkestramız, İzmir Marşı ile başladıkları konseri Kolej Marşı ile sonlandırdı.

Son DüzenlenmePazartesi, 30 Ekim 2023 13:15