JesTED Türkçe Tiyatro Topluluğu F Tipi Adlı Oyunu Sahneledi

tiyatro a3 dikey 1

JesTED Türkçe Tiyatro Topluluğu 14.06.2023 tarihinde tiyatroseverlerle buluştu. Üç skeçten oluşan oyun, zor geçen bir yılın ardından izleyicilerin keyifli birkaç saat geçirmesini sağladı. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Hatice Başpınar ve Berivan Karaman rehberliğinde; 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerinden oluşan JesTED Türkçe Tiyatro Topluluğu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Skeçler halinde düzenlenen gösterinin "F Tipi" adlı ilk oyununda okula yeni atanan rehber öğretmen Kurtuluş'un öğrencileri daha iyi tanıyabilmek için kendi kimliğini gizleyerek onlarla bir ders saati geçirmesini izleyedik. "Tabu" adlı ikinci oyunda ise altı arkadaşın birbirlerini tanıma yolculuklarına şahit olurken insan ilişkileri üzerine hem düşündüren hem de gülümseten bir performans izledik. Son olarak "İkizler" adlı sürpriz sonlu skeçte cinsiyet eşitsizligine dikkat çekmeyi başaran JestTED Türkçe Tiyatro Topluluğu çalışmalarının meyvesini topladıgı bu gecede seyircilerin beğenisini kazanarak ayakta alkışlandı.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 14 Haziran 2023 20:31