6. Sınıf Öğrencilerimiz Edinburgh Bilim Festivali Gezisi'ne Katıldılar

5-8 Nisan 2019 tarihleri arasında Edinburgh Bilim Festivali gezisine katılan 6. Sınıf öğrencilerimiz; müze ziyaretleri, bilim merkezi workshop ve etkinlikleri ile bilimi keşfetme, çalışmalarıyla tarihe damgasını vuran ünlü bilim insanlarını yakından tanıma şansına sahip oldular. Yapay zeka, nörobilim, bilişsel bilimler alanlarında öncü olan bilim insanlarını yetiştiren Edinburgh Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Tarihi bir optik ve illüzyon merkezi olan Camera Obscura’da eğlenceli ışık oyunlarını deneyimleyip Dynamic Earth’de Dünya’nın 5 milyarlık oluşumunu incelediler. Öğrencilerimiz sadece bilim değil tarih ve kültür alanında da yeni bilgiler edinerek, farklı bir kültürü keşfederek ziyaretlerini tamamladılar.

Son DüzenlenmePazartesi, 15 Nisan 2019 11:45