Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Andık

Büyük Önder Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde saygı, sevgi ve özlemle andık. 10 Kasım sabahı saat 9'u 5 geçe bayrakları yarıya indirerek Atamızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk ve İstiklal Marşımızı söyledik.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz günün anlam ve önemine değinen konuşmalarında Atatürk’ün fikirlerini anlamak, en büyük eseri Cumhuriyeti ve devrimlerini korumak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olduğumuzu bir kere daha kararlıkla dile getirdiler.

İlkokul öğrencilerimiz “Bir Tutkudur Atatürk” adlı oratoryoyu başarıyla sundular.

Ortaokul söz koromuzun “Atatürk’ü Yaşatmak” adlı oratoryosunu, koromuzdan marşlar ve solo performanslar izledi. Atamızın en sevdiği halk dansı olan Zeybek, orkestradan türküler ve marşlarla devam eden tören, saygı geçişiyle son buldu.

Anaokulu ve Lise öğrencilerimizin birlikte gerçekleştirdikleri törende şiirler ve konuşmalar yer aldı. Atatürk’ü anma töreni, Lise Çoksesli Koromuzun söylediği marşlar ve saygı geçişi ile sonlandı.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:35