Haberler

7. Münazara Günleri Final Maçıyla Sonuçlandı

Okulumuz lise öğrencilerinden kurulu, rehber öğretmenliğini Başak İNGİN ve Şefika Betül BUZLUK’un yürüttüğü “MÜTED” - “TED MÜNAZARA TOPLULUĞU”nun bu sene yedincisini düzenlendiği “TED MÜNAZARA GÜNLERİ”, 7 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen final maçıyla sonuçlandı.

Münazara maçı öncesinde Lise Müdürümüz Sedef Eryurt ve MÜTED rehber öğretmenleri konuşma yaparak bir hafta süren münazara maçlarının öğrencilere kazandırdığı değerlerden bahsettiler ve final maçında başarılar dilediler.

Dört gün süren turnuva sürecini anlatan kapanış videosunun ardından “Yaşamı anlamlı kılan insanın özgür ve doğal yaşama isteği ile bireysel görev ve sorumluluklarıdır/ toplumsal yapının beklentileri çerçevesinde biçimlenen görev, kural ve sorumluluklarıdır” savlarının tartışıldığı final maçı yapıldı.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda kazanan taraf, “Bireysel görev ve sorumluluklar yaşamı anlamlı kılar.” diyen Hükumet grubu oldu. Öğrencilerimize madalya ve ödüllerini Okul Müdürümüz Sedef Eryurt ve Müdür Başyardımcımız Tamer Atacan takdim etti.

 

Son DüzenlenmePerşembe, 07 Haziran 2018 14:03