Haberler

TED Münazara Topluluğu TED Alanya Koleji I. Ulusal Forumu’na Katıldı

Okulumuz lise kısmı öğrencilerinden kurulu TED Münazara Topluluğu (MÜTED) 26-27- 28 Mayıs 2018 tarihleri arasında TED Alanya Koleji’nin düzenlediği I. Ulusal Forumu’na katıldılar. 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizden Övgü Dila Nisa Sevil, Umut Daban, Alperen Bektaş, Ural Can Şahin, Zeynep Oset Açıkel, Eylem Deniz Çetinkaya’dan oluşan katılımcı grubumuza çalıştay boyunca topluluk rehber öğretmeni Başak İNGİN danışmanlık yaptı. Çevre, İnsan Hakları, Eğtim ve Turizm komitelerinde yer alan öğrencilerimiz, süreç boyunca bilgi, deneyim ve araştırmaları ile yer aldıkları komitelerde oldukça başarılı oldular. 

Üç gün süren forumun ilk günü oryantasyon ve takım kurma çalışmaları ile tamamlandı. TED Alanya Koleji, foruma katılan tüm öğrenci ve rehber öğretmenler için çalıştayın ilk sabahı Alanya Kalesi, Tersane ve Kızıl Kale’den oluşan bir kültür gezisi düzenledi. Aynı gün çalışmalar TED Alanya Koleji’nde devam etti. Forumun ikinci günü katılımcılar bir sonraki gün düzenlenecek olan Genel Kurul için hazırlandılar. Forumun ikinci akşamı katılımcılar için bir gala yemeği düzenlendi. 

28 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen Genel Kurul’da öğrencilerimizin tümü aktif bir biçimde görev aldılar. Açılış konuşması, soru turları, atak konuşmaları, ön savunma gibi çalışma alanlarında yer alan öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir biçimde temsil ettiler. 

Son DüzenlenmePerşembe, 31 Mayıs 2018 10:29