Yeni Yetkinlik Alanları ile BTEC Programı Tanıtıldı

Uluslararası standartlarda sertifikasyon ve eğitim sağlayan BTEC Programları, 18 Nisan 2018 tarihinde Lise Kısmı Çok Amaçlı Salonda düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. BTEC Programı’na devam eden öğrencilerimiz, programı merak eden akranlarına, Ortaokul öğrencilerimize ve velilerimize kendi ürünlerini, çalışmalarını, kazanım ve deneyimlerini aktardılar. BTEC öğretmenlerimiz ve Pearson’dan gelen yetkililer de öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar.

Öğrencilerin ileride sahip olmayı düşündükleri mesleklerin yeterliklerini şimdiden kazanmalarını ve sertifikalandırılmalarını sağlayan BTEC; Bilişim Teknolojileri, Sosyal Medya, Sahne Sanatları, Sanat ve Tasarım alanlarında 2014 yılından beri Okulumuzda uygulanıyor. BTEC Programı'nın bünyesine, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Mühendislik, Spor, Girişimcilik ve İşletme alanları dahil edilecek.

Son DüzenlenmePerşembe, 19 Nisan 2018 15:41