Frankofoni Günü'nde Fransız Dili ve Kültürünü Tanıdık

Lise Kısmımızda, bu yıl Fransızca zümresinden öğretmenlerimiz Ruziye KUTSAL ve Gürcü ACAR’ın rehberliğinde Fransız dilini ve kültürünü daha yakından tanımak amacıyla, her yıl kutlanan “Frankofoni Haftası” çerçevesinde 19 Nisan 2018 tarihinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Öğle arasında, Fransızca şarkılardan oluşan konser sürerken, Kolej Sokağ’ında kurulan standlar, kermes, makaron satışı ve mini dans gösterimi sonrasında öğrencilerimize Frankofoni kutlamalarının anlam ve önemine ilişkin bilgilendirme konferansı gerçekleştirildi. Fransızca öğretmenlerimizden Ruziye Kutsal rehberliğinde, 11-E,  10-O ve 11-D sınıflarından öğrencilerimiz gelmiş geçmiş tüm Fransız moda, müzik, sanat ve edebiyat karakterlerini sahnede keyifle canlandırdılar.

Son DüzenlenmeCuma, 20 Nisan 2018 14:15