Lise öğrencilerimiz, İspanyolca DELE Diplomalarını Aldılar

Lise öğrencilerimiz, İspanyolca DELE Diplomalarını Lise Müdürümüz Sedef Eryurt ve İspanyolca Öğretmenleri Yeter Şahin’den aldılar.

2016-2017 eğitim- öğretim döneminde lise birimimizde İspanyolca dersi başlamış ve 12 Mayıs 2017 tarihinde Dele A1, A2-B1 Escolar  sınavları yapılmıştır. Sınavlara, Hazırlık ve 9.  sınıf öğrencilerimiz katılmış ve herbir öğrencimiz sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Derin Kutlay ve Aykut Özmen B1 seviyesinde; Ağahan Sözeri, Yalın Hoşgör, ve Elif Kale A2 seviyesinde; Melisa Keçebir, Yağmur Dal, Başak Uzuncezar, Batuhan Öztiryaki, Alp Ege Akkaya ve Derin Gözüyaşlı A1 seviyesinde sertifika almışlardır.

Öğrencilerimize, ilgi-alaka ve kısa sürede göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkür ederiz.