Haberler

Lise Öğretmenlerimize AS ve A Level Profesyonel Gelişim Eğitimi Verildi

2017-2018 öğretim yılından itibaren 10.sınıfta öğrenim görecek istekli öğrencilerimiz için IGCSE Programı’nın devamı niteliğinde olan ve yurt dışındaki yükseköğretime geçiş programları olan AS (Advanced Subsidiary Level) ve A Level (General Certificate of Education Advanced Level) programlarının uygulanması planlanmaktadır. 

Bu nedenle 26-27 Nisan 2016 tarihlerinde AS/A Level Profesyonel Gelişim Eğitimine İngilizce, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji zümrelerimizden toplam 103 öğretmenimize A Level Profesyonel Gelişim Eğitimi verildi. Söz konusu branşlarda görev yapan öğretmenlerimize A Level  yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen eğitimin 1.gününde teorik bilgiler paylaşıldı, 2. gününde ise laboratuvarlarda A Level uygulamalı sınavlara yönelik deneyler yapıldı.

Eğitimler Cambridge Uluslararası Sınavlar Merkezinden davet edilen eğitimciler tarafından verildi.

AS/A Level   Fizik Eğitimi                :    Jerry Sykes

AS/A Level   Kimya Eğitimi             :    Chris Coloney

AS/A Level   Matematik Eğitimi       :    Michael Tong

AS/A Level   Biyoloji Eğitimi           :    Bethan Gulliver

AS/A Level  İngilizce Eğitimi           :   Kate Addison 

2017-2018 eğitim-öğretim yılında A Level Hazırlık programına yerleşen öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında 11. sınıfta  AS, 12 sınıfta A  Level programına devam edebilecek ve 11.sınıf sonunda AS Level, 12 sınıf sonunda A Level sınavlarına girebileceklerdir.

 

Son DüzenlenmeCuma, 28 Nisan 2017 14:06