Vizyon - Misyon

Misyon:

Yaratıcı düşünen, üreten, tasarlayan bireyler toplum için oldukça önemlidir. Toplum, inovatif düşünceye sahip olan kişiler sayesinde gelişir ve medeni topluluklar arasındaki yerini bu şekilde alır. İnovasyon Topluluğu öğrencileri olarak biz de inovasyona dayalı düşünce tarzımızla topluma yararlı, toplumun ihtiyaçlarını karşılayan, kişilerin isteklerine göre oluşturulmuş projeler tasarlamayı hedefliyoruz. Ayrıca yapılan diğer etkinliklerle de okulumuzda inovatif düşünce tarzını öne çıkarmayı ve inovatif düşünce yardımıyla herkese farklı ve üretken bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyoruz.

Vizyon:

Önümüzdeki yıllar içinde gerek yaptığımız çalışmalar, gerek tasarladığımız projelerin yanı sıra düzenlediğimiz fuarlar ve organize ettiğimiz yarışmalar ile okulumuzdaki her bireyin ‘İnovasyon’ kavramını ve getirilerini öğrenmesini hedefliyoruz. Dört yıl süresince arkadaşlarımıza yaratıcı olma konusunda farklı üniversiteler ve farklı kuruluşlardan gelen uzmanlar aracılığıyla konferans verilmesi konusunda araştırmalar yapacağız. Ayrıca farklı şehirlerdeki TED okullarıyla organize ettiğimiz yarışmalar ile de öğrencileri farklı konularda düşünmeye ve çalışmalar yapmaya, projeler tasarlamaya teşvik edeceğiz.