Haberler

8. SINIFLAR FUTBOL TURNUVASINDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU !

8-B/8-F

8. Sınıflar Futbol Turnuvasında oynanan maçlarda sona yaklaşıldı. Şampiyonluk için çekişen sınıfların maçları büyük heyecana sahne oldu.

8-B sınıfı 3. tur maçında 8-V sınıfını 2-0 mağlup etmeyi başardı. İlk golde Sinan’ın asistini gole çeviren Doğu’nun, 2. golde ise Efe’nin imzası vardı. 8-B bu sonuçla yarı finale yükseldi.

turun diğer karşılaşmasında 8-C sınıfı 8-O SINIFINI Mustafa(5), Yakup Kemal’in tek golüyle 6-1 mağlup etmeyi başardı. Maçın8-C adına gollerindeki asistler ise yine Mustafa ve Yakup Kemal’den geldi. 8-O sınıfının tek golüise maça kalede  başlayan Sarper’den geldi. Sarper daha sonra kaledeki yerini bir önceki maçta etkili kurtarışlar yapan Selin Demirezen’e bıraktı. 8-C bu sonuçla yarı finale yükseldi.

8-U sınıfı ile 8-F sınıfının karşılaştığı müsabaka büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın başında kaptan Fikret Çınar ile öne geçen 8-F sınıfının golüne cevap son dakikaların etkili golcüsü Fatih Ege’den geldi. Penaltı atışları sonucunda toplamda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan 8-F sınıfı adını yarı finale yazdırdı. 

 YARI FİNALDE OYNANAN KARŞILAŞMALAR BÜYÜK MÜCADELEYE SAHNE OLDU !

 Yarı finale daha önceden çıkmayı garantileyen 8-T sınıfı 8-B ile karşı karşıya geldi. Normal süresinde gol olmayan karşılaşmada penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltı vuruşları sonucunda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan 8-B sınıfı final biletini kaptı.

Bir önceki turda 8-U sınıfını eleyen 8-F sınıfı yarı finalde geçen yılın şampiyonu 8-C ile karşılaştı. Baştan sona büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada 8-F sınıfı turnuva boyunca son derece etkili bir futbol ortaya koyan kaptanı Fikret Çınar ile maçın ikinci yarısında  1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra büyük baskı kuran 8-C sınıfı art arda ataklarla gol aradı. Bu baskı karşısında takım halinde çok iyi savunma yapan 8-F sınıfı kalesini gole kapatmayı başardı ve final biletini alan son takım oldu.

Bu sonuçların ardından 8-C/8-T sınıfları üçüncülük için. 8-B/8-F sınıfları ise şampiyonluk için  karşı karşıya gelecekler.