Yemekhane ve Kantinler

Okulumuzun yemekhanelerinde, kantinlerinde özenle seçilmiş malzemeler, hijyenik şartlarda hazırlanarak öğrencilerin, öğretmenlerin ve çalışanların hizmetine sunulmaktadır.

Kampusümüz içerisinde yemekhane, alakart restoran, kafe, kantin, fast food ve pastaneden oluşan geniş bir yelpazede hizmet sunan mekanlar, öğrencilerimizin sadece yemek ihtiyaçlarına değil, dinlenme, çalışma ve müzik dinleme ihtiyaçlarına da cevap verebilecek kalite ve modernlikte dizayn edilmiştir.

İlköğretim 1-5. sınıfların ve anasınıfının bulunduğu binamızda aynı anda 1700'e yakın öğrencinin yemek yiyebileceği dört adet yemekhane bulunmaktadır. İlköğretim 6-8 ve Lise kısmı öğrencilerimiz ise aynı anda 1200 kişilik oturma kapasitesine sahip Ana Yemekhanemizde tabldot hizmetinden yararlanmaktadır.

İlköğretim 1-5. sınıfların yaş düzeyleri düşünülerek öğrencilerimize sınırlı sayıda kantin hizmeti sunulurken, İlköğretim 6-8. sınıflar ve Lise öğrencilerimiz tabldot hizmetinin yanında Ana Yemekhane Binasında bulunan 5 adet kafeteryadan oluşan food court'tan faydalanabileceklerdir.

Food Court’ da aşağıdaki markalar ile hizmetinizde olacağız;

TED'S BUTCHER

Et ve tavuk döner, inegöl köfte, fırın patates, tavuk burger, sosisli sadviç, ayran ve meyve suyu

MAMMA MIA

Pizza ve makarna çeşitleri