11.Sosyal Bilimler Günü’nde “Oyun” Temasıyla Etkinlikler Düzenledik

sosyalbilimler

Lise Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz öğrenci sunumlarıyla oyun kavramını sosyal bilimlerin her boyutuyla değerlendirdik. Somut olmayan kültürel miraslarımızdan olan Hacivat Karagöz gösterisi izledik. “Önce Oyun Atölyesi” iş birliği ile oyunla problem çözme stratejileri geliştirdik. Sınıflarda “Okulumuzu Ne Kadar Tanıyoruz?” temalı kahoot oyunu oynadık. Tüm çocuklar oynayabilsin diyerek SMA hastası çocuklar için kermes düzenledik. Kolej Sokakta 200 öğrencimizin hazırlıklarıyla şekillenen standlarda temamızla ilgili paylaşımlarda bulunduk.

Festival havasında geçen Sosyal Bilimler Günü’nde ayrıca doyasıya oyunlar oynadık. “İnsan oynadığı sürece insandır” diyerek oyunun eğitimdeki yeri ve önemini vurguladık. Etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeCuma, 05 Nisan 2024 15:31