Uluslararası IMEC Matematik Olimpiyatlarındaki Başarılı Sonuçlarımız

imec 2024

Okulumuz 9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri İngiltere merkezli yapılan Uluslararası IMEC Matematik Olimpiyatına online olarak katıldı. Yarışmada öğrencilerimiz matematik dersindeki başarılarını uluslararası platformda da gösterdiler.

IMEC Matematik Olimpiyatlarında öğrenciler 25 soruyu en doğru şekilde en kısa zamanda çözmeyi amaçlamaktadırlar. Öğrenciler hem müfredata paralel soruları çözüp bilgilerini test etme fırsatı yakaladılar hem de matematik ilgisinin ölçüldüğü genel yetenek soruları ile karşılaşma fırsatı yakaladılar.

Olimpiyatların final sonuçlarına göre; öğretmenimiz Selma Tahtasız danışmanlığında, öğrencilerimizden Ali Gökdeniz Durmaz gümüş, Defne Toksöz, Karen Afaracı ve Can Atilla Kazancı ise bronz madalya almaya hak kazanarak bizleri gururlandırdı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeSalı, 26 Mart 2024 07:58