Haberler

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliklerimiz

18mart 1

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kısımlarında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla büyük zaferi ve şehitlerimizi hep birlikte andık.

Ortaokul Sosyal Bilgiler ve Müzik zümresi tarafından hazırlanan “109. Yılında Çanakale Zaferi’ni Anlamak” konulu sunum okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Sunum öğrencilerimiz tarafından ilgi ile izlendi. Ortaokul öğrencilerimizin Çanakkale Savaşları sırasında yaşanan olaylar, hikayeler ve efsaneleşmiş kahramanlar hakkında bilgiler verdikleri sunum, koromuzun seslendirdiği şarkı ve marşlar eşliğinde izleyenler ile paylaşıldı.

İlkokul koromuz da anma etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Türküsü ve zaferi anlatan diğer türküleri ve marşları Kolej Sokağında seslendirdi. Anaokulu ve Lise kısımlarında da öğrencilerimiz Çanakkale Zaferini şiirler, resimler, kompozisyonlar ve çeşitli etkinliklerle andılar.

 Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

 

 

 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 20 Mart 2024 13:37