Lise Kısmı Fransızca Politika ve Diplomasi Kulübümüz MAFNU Konferansına Katıldı

mafnu1   mafnu2

8-9 Mart 2024 tarihlerinde Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları tarafından düzenlenen MAFNU Konferansına okulumuz 11-A sınıfı öğrencilerinden Derin Gültuna ‘nın Ekonomi Sosyal Komitesindeki Başkanlık görevi için katıldık. Fransızca Politika ve Diplomasi Kulübü Rehber Öğretmenlerim Gürcü Acar ve Ece Şahin de öğrencimize konferansta eşlik etti.

Öğrencimiz Derin Gültuna konferans boyunca Ekonomi Sosyal komitesinde “Su kaynaklarını tüketmeden sanayinin gelişmesini nasıl teşvik edebiliriz?” konusunda çözüm önerileri sunan öğrencilere başkanlık ederek şehrimizi ve okulumuzu başarıyla temsil etti.

Teması “Su” olarak belirlenen MAFNU Konferansı boyunca öğrenciler, resmi ya da gayri resmi münazaralar çerçevesinde birçok uluslararası probleme çözüm bulmaya çalıştılar. Öğrencimize değerli katkılarından dolayı teşekkürler ederiz.

Son DüzenlenmeCuma, 15 Mart 2024 11:48