Dünya Emekçi Kadınlar Günü Nedeniyle Bir Münazara Maçı Düzenledi

WhatsApp Image 2024 03 13 at 12.48.14

TED Ankara Koleji Lise Münazara Kulübü (müTE) önderliğinde 8 Mart 2024 tarihinde 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve kadın haklarına dikkat çekmek amacıyla bir dostluk maçı ve “Kadın Hakları” yürüyüşü düzenlendi.

Öğrencilerin hazırladığı pankartlarla Kolej Sokağı boyu yapılan yürüyüş sonrası Konferans Salonu’nda dostluk maçı yapıldı. Yazar Özlem Binel ve münazır öğrencilerin jüri olduğu maçta toplam dört takım “Kadınların daha iyi olduğu düşünülen mesleklere daha fazla yatırım yapılmalıdır” konusu üzerinden tez ve antitezler üreterek izleyicilere günün anlamını hatırlatan pek çok düşünceyi aktardılar. Tüm katılımcıların kadın haklarını savunduğu bir maçta herkesin kazandığı düşüncesiyle ilk kez bir münazara maçında kazanan ilan edimedi. Özlem Binel’in konuşması ve öğrenci paylaşımlarıyla etkinlik sona erdi.

Son DüzenlenmeCuma, 15 Mart 2024 12:58