Haberler

25. ATC Sonbahar Öğretmen Sempozyumu’na katıldık

IMG 2839

Türkiye'deki Türk ve yabancı öğretmenleri bir araya getirerek yeni fikirlerin, öğretim yöntemlerinin ve eğitimdeki deneyimlerin paylaşılmasına fırsat veren 25. ATC Sonbahar Öğretmen Sempozyumu, 14 Ekim 2023 tarihinde Eyüboğlu Eğitim Kurumları’nda gerçekleştirildi. Sempozyuma okulumuz lise kısmından 1, anaokulundan ise 2 öğretmenimiz sunum yapmak üzere, lise kısmından 3 öğretmenimiz ise dinleyici olarak katıldı.

Sempozyuma anaokulundan katılan Sınıf öğretmenimiz Hilal Şule Eser ve Müzik öğretmenimiz Beliz Aksu "Okul Öncesi Dönemde Kullanılan Müzik Eğitimi Yaklaşımlarının Pedagojik Altyapı Çerçevesinde Uygulanması" isimli sunumlarında, müzik eğitimi yaklaşımlarının pedagojik altyapıları ile uygulanmasının öneminden bahsederek; örnek uygulamalar ile konuyu ele almışlardır.

Lise kısmı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Başak Açır, Eylemde Öğrenme- Ürün, Süreç, Farkındalık Döngüsü Sunumu ile Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Müge Atacan, Almanca öğretmenimiz Pınar Yaman Çiçekçi ve Felsefe Grubu öğretmenimiz Derya Orğun ise dinleyici olarak katılmışlardır.