Haberler

İklim İçin Grevdeydik

IMG 1408.1 

İklim değişikliğine dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak ve çözüm üretmek amacıyla tüm çalışanlarımız ve öğrencilerimizle okul kampüsümüzde 15 Eylül Cuma günü 11. Küresel İklim Grevi’ni gerçekleştirdik. Bu yıl “Fosil Yakıtlara Son-End Fossil Fuels” temasının ele alındığı greve öğrencilerimiz  tema rengi sarı  kıyafet giyerek, aksesuar takarak scooter sürerek ve hazırladıkları pankartlarla katıldılar.  İklim Grevi için Kolej Sokağı'nda toplanan İlkokul  öğrencilerimiz  pankartlarıyla tören alanına gelerek bildiri okudular. Öğrencilerimiz iklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin önüne geçmek, daha temiz bir dünya bırakmak için hep birlikte farkındalık yaratmayı hedeflediler.

Anaokulu A2 grubu öğrencilerimiz Küresel İklim Grevi’ne, hazırladıkları slogan ve pankartlarla katıldılar. Pankartları eşliğinde bahçede bir araya gelen öğrencilerimiz, söyledikleri sloganlarla arkadaşlarından büyük alkış aldılar.

Ortaokul öğrencilerimiz ise sarı kıyafet giyerek, aksesuar takarak radyo programı ile tehdit eden çevre ve iklim sorununa dikkat çektiler. Lise öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersi kapsamında hazırladıkları  pankartları ile okul bahçesinde yürüyerek dünyamızı tehdit eden çevre ve iklim sorununa dikkat çektiler.

Son DüzenlenmePazartesi, 25 Eylül 2023 12:55