Geleneksel TED Technology Fair Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

WhatsApp Image 2023 05 31 at 14.20.05

Ortaokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Zümresinin düzenlemiş olduğu geleneksel teknoloji fuarına ilgi oldukça yüksekti.

21. yüzyıl becerilerinin bilişim derslerinde kazandırılmaya çalışıldığı, tüketici olmaktan çok üretici olmanın önemi ve gerekliliğinin vurgulandığı fuarda ortaokul öğrencilerimiz arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ziyaretçilerle teknolojiye dair bir çok paylaşımda bulundular.

Öğrencilerimiz yıl boyunca çalıştığı kodlama, robotik, yapay zeka, 3B tasarım alanlarında geliştirdikleri projelerini sergilediler.

Konferans Salonunda düzenlenen Sürdürülebilir Okul temalı Minecraft Education Edition Kodlama ve Tasarım Yarışması ödül töreninde Microsoft Türkiye Eğitim Yöneticisi Sayın Aydın Aslantaş öğrencilerimize ödüllerini verdi.

Tüm öğrencilerimizin gelecekte de geliştirecekleri projeler ile teknoloji ve üretime katkı sağlayacaklarına, TED meşalesini akıl ve bilimin yolundan ayrılmadan taşıyacaklarına yürekten inanıyor, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Son DüzenlenmeCuma, 02 Haziran 2023 10:29