OxfordAQA Uluslararası A-level ve GCSE Sertifika Programlarında Üstün Başarılar Elde Ettik

2022 Uluslararası A-level Sertifika Programı mezunlarımızdan Dilara YALÇIN ile Uluslararası GCSE Sertifika Programı kapsamında sınavlara giren öğrencilerimiz Simay YÜKSEL ve Yaman Tunç TERZİ,  OxfordAQA Go Further 2022 ödülleri kapsamında aday gösterildikleri Seçkin Öğrenci Ödülü (Outstanding Student Award) kategorisinde sertifikalarını aldılar. 2022 Uluslararası A-level Sertifika Programı mezunlarımızdan İris YAZICI ile GCSE sınavlarına giren öğrencilerimiz Toprak GÜNEŞ, Yaman Tunç TERZİ, Bora İMREN ve İrem ALEMDAR ise; kendi branşlarında Türkiye'deki en yüksek notları alarak Üstün Başarı Ödülü (Student Achievement Award) kategorisinde sertifikalarını aldılar. Mezunlarımızı ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 06 Ocak 2023 11:28