Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları İçin Öğretmenlerimiz Göreve Başladı

IMG 2060başlık

 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları için 31 Ağustos 2022 tarihinde öğretmenlerimiz göreve başladı. 31 Ağustos sabahı okula gelen öğretmen ve çalışanlarımız, bandonun çaldığı şarkılarla coşkuyla karşılandı. 

Açılış toplantısı için Ata Sahne’de bir araya gelen TED Ankara Koleji Ailesi, 30 Ağustos Zaferi’ni bizlere kazandıran başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını siper eden şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’mızı söyledi. 

TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan tarafından geçtiğimiz eğitim öğretim yılının değerlendirmesi yapıldı, güncellenen misyon, vizyon ve değerlerimiz ışığında yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştireceğimiz çalışmalardan bahsedildi. İnsan Kaynakları Müdürümüz Banu Akın, 90. Yılda Değerlerimiz Projesi’nin geniş bir katılımla gerçekleştirilerek başarıyla sonlandırıldığını ifade etti. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen takım çalışmasında tüm çalışanlarımız, hazırlanan panolara yeni dönemle ilgili dileklerini yazdılar.

Okulumuzda yeni göreve başlayan öğretmenlerimize ise İnsan Kaynakları Müdürlüğümüz tarafından oryantasyon semineri verildi ve kampüsümüz gezdirildi.

Son DüzenlenmePerşembe, 01 Eylül 2022 08:35