Haberler

İlkokul Mezuniyet Töreni'mizi Ata Sahne’de Gerçekleştirdik

IMG 1379

TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizi, ilk meşalelerimizi 23 Haziran 2022 tarihinde Ata Sahne’de iki grup halinde düzenlenen törenle ortaokulumuza uğurladık.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlkokul Müdürümüz Dr. Azize Açıkalın konuşmasında “Sevgili Kolejliler, TED Ankara Koleji Vakfı Okullarında sizleri büyük gururla ilimle, fenle, evrensel bir aydınlık geleceğe hazırlıyorsak bunu, aklımızda, yüreğimizde yaşayan gelmiş geçmiş en büyük lidere, dünyanın tek Baş öğretmenine, uluslara, ülkelere, insanlığa yol gösteren Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e borçluyuz. Sizler böyle bir kurumun öğrencisi olmaya devam edeceğiniz ve her zaman yanınızda olan donanımlı öğretmenlere sahip olduğunuz için çok şanslısınız.” dedi.

Öğrenci başkanımız 4-İ sınıfından Masal Arman, 4-E sınıfından Nehir Bayrak, 4-N sınıfından Bade Uysal ve 4-O sınıfından Özgü Begüm Özengüneş mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Öğrencilerimize şube sırasına göre diplomalarını TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özge Tulu ve Eda Aslı Özdemir, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Sekreteri Esra Güleyüpoğlu, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, TEDFED Yönetim Kurulu Başkanı Kemal B. Yüce, Genel Müdür Yardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan ve Bahadır Günel, Okul Müdürlerimiz Azize Açıkalın, Tamer Atacan, Yılmaz Bal ve Zeynep Melis Araç ve İlkokul Müdür Başyardımcımız Özlem Erdemci Doğan,  Müdür Yardımcılarımız ve sınıf öğretmenlerimiz verdiler.

Birinci grupta 4-D sınıfından Era Ülkealan, ikinci grupta ise 4-T sınıfından Demir Akalın’ın eşliğinde tüm öğrencilerimiz Mezuniyet Andı’nı okudular. Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı 4. Sınıflar adına Masal Arman, 3-J sınıfından Arya Oytan’a, Kuzey Ünsal ise 3-A sınıfından Elif Güven’e teslim etti.

Flama devir-tesliminin ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Sekreteri Esra Güleyüpoğyu, İlkokul Müdürümüz Azize Açıkalın şahsında 2021-2022 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme ve Kolej Marşı ve 10. Yıl Marşı’nın coşkuyla söylenmesi ile son buldu.

Son DüzenlenmePerşembe, 23 Haziran 2022 16:29