Haberler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı Okulumuzun 90. Yıl Coşkusuyla Kutladık

TED Ankara Koleji 90 Yaşında!
“Cumhuriyet Ruhuyla, Daima”

Portal

Türkiye'nin yabancı dille eğitim yapan ilk özel Türk Okulu olan  TED Ankara Koleji, kuruluşunun 90’ıncı yılını, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş ateşini yaktığı gün olan 19 Mayıs’ta kutlamanın gururunu yaşadı.

Her yıl Okulumuzda görkemli törenlerle kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl Okulun stadyumunda gerçekleştirilen Zeybek gösterisiyle kutlandı. 32 öğretmenimiz Atatürk’ün en sevdiği danslardan biri olan “Yörük Ali Zeybeği”ni oynadı. Pandemi koşullarına ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen dans gösterisi, çevrim içi düzenlediğimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde de gösterildi. 6.000 öğrencimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz, ekran başında tek yürek olarak Okulumuzun 90’ıncı kuruluş yıl dönümüyle birlikte bayram coşkusunu yaşadı.

‘Cumhuriyet Ruhuyla, Daima’

TED Ankara Koleji’nin 90’ıncı kuruluş yıl dönümünün “Cumhuriyet Ruhuyla, Daima” sloganıyla öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız, mezunlar ve velilerimizle birlikte sene boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanması planlanıyor.  TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Başkanımız Kartal Usluel, 90’ıncı yıl dönümü hakkında yaptığı açıklamada ”100’üncü yılımıza doğru ilerlerken, yaşadığımız toplumun dinamikleri ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak, sahip olduğumuz en önemli değerlerimiz olan Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet’in ışığıyla okulumuzu ve ülkemizi daha ileriye taşıyacağız” mesajını verdi.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Ağustos 2021 08:39