Haberler

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılına Heyecanla Başladık

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılına Heyecanla Başladık

2018-2019 eğitim öğretim yılına 10 Eylül 2018 sabahı Okullarımızda düzenlenen açılış törenleri ile heyecanla başladık. Lise, Ortaokul, İlkokul ve Anaokulumuzda peşi sıra düzenlenen törenlerde Okul Müdürlerimiz, öğrenci, öğretmen ve velilerimize seslenerek yeni öğretim yılına ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Lise Müdürümüz Sedef Eryurt, “87 yıllık bir geçmişe, birikime ve kültüre sahip olan TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, Okulumuzun kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda kendinizi önce ülkesine yararlı bir birey, sonra bir dünya vatandaşı olarak hazırlamanıza büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan konuşmasında “Sevgili öğrencilerim, sizlere her zaman güvendiğimizi, akademik ve sosyal alanlardaki başarılarınızı daha da yükselteceğinizden emin olduğumuzu, her zaman gurur duyduğumuz binlerce mezunumuz gibi daha nice başarılara ulaşacağınıza inandığımızı belirtmek istiyorum.” diyerek başarının anahtarının hedeflerini belirlemek, kararlı olmak ve sabırla çalışmak olduğunu belirtti.

İlkokul Müdürümüz Melek Kocatüfek öğrencilerimizin memleketi aydınlatacak meşaleler olduğunu ifade ederek “Unutmayınız ki, Ankara Kolejli olmak demek, tarihini bilmek, gücünü köklerinden almak demektir. Ankara Kolejli olmak demek ülkemiz için yılmadan, yorulmadan çalışmak demektir. Ankara Kolejli olmak demek aklın, bilimin yolunda ilerlemek demektir. Ve size düşen en büyük görev Türkiye Cumhuriyeti’ne ve Atatürkçüdüşünceye sahip çıkmaktır.” dedi.

Anaokulu Müdürümüz Nazlı Deniz Yiğit ise konuşmasında şunları dile getirdi: “Bugün 2018-2019 eğitim döneminin başlama heyecanı ile hep birlikte burada toplandık. Hepimiz sevgili çocuklarımızın neşe ve mutluluk içinde yeni bilgi ve deneyimler edinmeleri için bir araya geldik. Öğrencilerimizi 21. yüzyıla yetiştirmenin bilinç ve sorumluluğuyla onlara olan sonsuz sevgimiz aracılığıyla ilkokula hazırlanmaları için gereken donanımı sağlamak üzere elimizden gelenin en iyisi yapacağımıza eminim.”

Öğretmen ve öğrenciler adına konuşmalar, okunan şiirler ve marşlarla devam eden törenlerimiz hep birlikte söylenen Kolej Marşımız ile son buldu. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yeni öğretim yılının ilk dersi için heyecanla sınıflarına girdiler.

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 25 Eylül 2019 15:33