Kapadokya Gezisi

Lise Kısmı Gezi Kulübünün organizasyonuyla 04-05 Kasım 2017 tarihlerinde, 11 A/B/C/O ve P sınıfı öğrencilerinin katılımıyla Kapadokya gezisi  gerçekleştirildi. 43 öğrencimizin katıldığı geziye öğretmenlerimizden Murat Örer, Aylin Ergül, Sevil Barlas ve Caner Dinçer rehberlik etti.

Yol üstünde Tuz Gölü ve çevresinden izlenimler ile başlayan gezi programında sabah Selime bölgesi ve Ihlara vadisi gezildi. Öğleden sonra ise Göreme Açık Hava Müzesi ve Paşabağları ziyaret edildi. Gezinin ikinci gününde Kaymaklı Yeraltı Şehri, Dervent Vadisi ve çömlek atölyesi görüldü.

Öğrencilerimizin sonbaharın tüm renklerine tanık olduğu gezi, yöre hakkında tarihi ve coğrafi bilgileri tazelemek açısından da faydalı oldu.

Son DüzenlenmePerşembe, 09 Kasım 2017 15:38