Ortaokul ve Lise Öğrencileri İle Birlikte Tiyatro Gösterisi Düzenledik

3 Haziran 2016 tarihinde TED Unicef Klübü’nün hazırladığı, senaryosu lise öğrencilerinden Derin Yiğit tarafından yazılan ve lise öğrencilerinin ortaokul 5. Sınıf seçmeli drama dersi öğrencileri ile beraber rol aldıkları, “Bilim İçin Ölen Kadın” adlı bir tiyatro gösterisi ilkokul amfi tiyatrosunda sahnelendi. Marie Curie’nin hayatını ve toplumda kadın figürünün önemini anlatan bu tiyatro oyununda, 5. Sınıf öğrencileri ile sahnede Aylin Yıldıran, Arda Can Aras, Azra Eroğlu, Okan Yüksel, Baha Bora Şenel; perde arkasında görevli kulüp başkanları Övgü Nalçacı ve Deniz Dağlar; prodüksiyon ekibi Su Ayas, Öykü Güven, Cansu Ertan, Grace Harrison, Ilgın Ülgen, Zeynep Coşkuner, ses ve ışıkta Armağan Sina görev aldı. 3 ay boyunca çalışılan bu emek dolu gösteriye rehberlik eden ilkokul drama hocalarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmePazartesi, 06 Haziran 2016 14:06