Basında Kolej Haberleri

TED Ankara Koleji’nde Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin 94. Yılını Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Kısımlarımızda ayrı ayrı düzenlenen törenlerle velilerimiz ve mezunlarımızın da yoğun katılımıyla coşkuyla kutladık. 29 Ekim sabahı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenlerimizde Okul Müdürlerimiz Sedef Eryurt, Ayşe Nalan Kaskan, Melek Kocatüfek ve Nazlı Deniz Yiğit günün anlam ve önemine değinen konuşmalar yaptılar.


Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan,

İlkokul Müdürümüz Melek Kocatüfek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün“Yeni kuşaklar, en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır. Sizin başarınız Cumhuriyet’in başarısı olacaktır!” sözünü hatırlattı.

Anaokulu Müdürümüz Nazlı Deniz Yiğit,

Tören programında öğrencilerimizin hazırlayıp büyük bir heyecanla sundukları oratoryolar, orkestra ve korolarımızın seslendirdiği marşlar, şiirler, halk oyunları ve dans gösterileri beğeniyle izlendi.

 

 

 


Törenlerin bitiminde büyük bir katılımla Cumhuriyet Koşusunu gerçekleştirdik. Omuzlarının üzerinde bayrak ve flamamızı taşıyan öğrenci grubunun öncülüğünde yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız, ortaokul ve lise öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımız marşlar eşliğinde koşar adım yürüyerek stadyumda Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimizle buluştular. Tüm grupların stadyumda birlikte gerçekleştirdiği şeref turunun ardından Kolej Marşı ve İzmir Marşı ile bu güzel tablo tamamlandı.

 


  

 

Son DüzenlenmePerşembe, 26 Ekim 2017 13:11