2017-2018 SAT Kurs Veli Bilgilendirme

Sayın Veli,

Okulumuzda 2017-2017 eğitim-öğretim yılında SAT sınavı hazırlık kursu açılacaktır. Bu kursun amacı HMN Education’in desteği ile öğrencilerimizi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki üniversitelere kabul edilme yolunda standartlaşmış bir test olan SAT (Scholastic Aptitude Test/ Akademik Yeterlilik Testi) sınavına hazırlamaktır.
SAT Kursu 20 Kasım 2017 - 05 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kurs ile ilgili diğer  detaylar aşağıda belirtilmiştir.

SAT kursuna katılım için aşağıdaki kısmı doldurup dekont ile birlikte14 Kasım 2017 tarihine kadar CIE/SAT Ofisine başvurmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi rica ederim.

Sedef ERYURT
TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü

SAT Kurs Programı Detayları

Sınıf mevcudu:

max. 15 kişilik sınıflar

Kurs süresi

25 saat

Deneme Sınavları

2 adet  resmi SAT deneme sınavı (College Board tarafından resmi yayınlanmış sınavlardır)

Kurs Malzemeleri

Humane’nin kendi kitapları ihtiyaç duyulduğunda diğer materyaller kullanılacaktır.

Değerlendirme

Her deneme sınavı sonucu (Humane‘nin kendi yazılımı olan Portalında) detaylı olarak değerlendirilip öğrencilerin zayıf ve kuvvetli olduğu konular belirlenmektedir.

Kurs Ücreti

USD 950 (KDV dahildir)

Kurs Saatleri

15.30-18.00 saatleri arasında. Kursun ilk günü deneme sınavı uygulanacaktır.

Ulaşım

Kurs sonrasında öğrencilerin okuldan alınması velileri tarafından sağlanacaktır.

Hesap No / IBAN No

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları İktisadi İşletmesi

Denizbank Tunalı Hilmi Şubesi

Hesap No: 5570-277496-366

IBAN      : TR55 0013 4000 0002 7749 6000 49

*Dekontun CIE/SAT Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

Kursumuzun ücreti belirli bir öğrenci adedi hedeflenerek verilmiştir. Kurs başladıktan sonra ayrılmak isteyen öğrencilerimiz katıldığı kadar ders ücretini ödedikten sonra kalan bakiyenin %50 sini iade alacaklardır.

Okulunuzda ___________ sınıfında öğrenim görmekte olan __________________________ numaralı kızım / oğlum ________________________________________’nin SAT kursuna katılmasını istiyorum.

Veli Ad-Soyad : __________________________________

Veli Cep.   No  : ______   /  _________________________

Veli İmza         : __________________________________

Tarih               : ____ Kasım 2017

NOT: Velilerimiz SAT Sınavı ve Kursu ile ilgili bilgileri 6.Blok1.Katta bulunan CIE/SAT Koordinatörlüğünden alabileceklerdir.

Telefon: (0312) 586 9000/1612