OAB Anasayfa

Değerli Velilerimiz,

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Okul Aile Birliğimiz Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereği 26 Ekim 2018 tarihinde toplanan Genel Kurul sonucunda seçilerek 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi için göreve başlamıştır.

Birliğimizin en temel hedefi; öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri ile Atatürk İnkılap ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmeleri için, okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve aileler arasında gerekli işbirliğini yaparak, güçlü ve etkin bir iletişimin kurulmasını sağlamak ve bunu destekleyen çok yönlü çalışmalar yürütmektir.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimizin TED Ankara Koleji velileri olacağına yürekten inanan Okul Aile Birliğimiz her hafta Salı günleri okulda toplanır.

Her TED Ankara Koleji velisi Okul Aile Birliğinin doğal bir üyesidir.

Okulumuz %100 Dumansız Hava Sahasıdır!

Havamızı korurken vereceğiniz desteğe teşekkür ederiz.