ANKÜTÖK’te Modanın Efsanevi İkonu Coco Chanel Sunumu

ANKÜ RESİM 1 PHOTO 2024 04 17 11 33 25

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi Tarih Kulübü’nün iş birliği ile 17 Nisan tarihinde düzenlenen 12. Tarih Öğrenci Konferansı’na (ANKÜTÖK’2024) okulumuzdan bir öğrenci grubu ile katıldık. Lise Tarih Zümresi öğretmenlerimizden Rabia Göymen rehberliğinde, 11/Ş sınıfından Duru Yıldız ve Yasemin Güdüllüoğlu “Coco Chanel: Modanın Efsanevi İkonu” adlı sunumlarını konferans kapsamında gerçekleştirdiler.

Ögrencilerimiz bu çalışmalarında moda dünyasının dönüşümünde iz bırakan Coco Chanel’in moda tasarımı, kadın hakları, siyaset ve sanat üzerindeki etkilerini incelediler. Chanel’in yenilikçi ruhu, estetik anlayışı ve öncü tasarımlarıyla nasıl bir devrim yarattığına dikkat çektiler. Ayrıca Chanel’in marka stratejileri ve bugün hala etkileri hissedilen tasarım prensipleri üzerine de derinlemesine bir bakış sundular.

Öğrencilerimizin sunumları tüm katılımcılar tarafından beğeni topladı ve ilham verici olarak değerlendirildi.

ANKÜ RESİM 2PHOTO 2024 04 17 11 34 13

Son DüzenlenmeÇarşamba, 17 Nisan 2024 16:13