TÜBİTAK Ankara Bölge Sergisine 9 Projeyle Katılıyoruz

IMG 5293.1

TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın ikinci aşaması olan Ankara Bölge Sergisi’ne okulumuz dokuz proje ile katılacak.

Bu projelerden üçü biyoloji dalında olacak: Derin Gültuna ve Ceylin Aydın isimli öğrencilerimiz rehber öğretmenleri Hatice Özmen eşliğinde, Ozan Sevindir ve Çınar Aydın yine rehber öğretmenleri Hatice Özmen eşliğinde ve Can Harma rehber öğretmeni Gonca Esendemir Eskin eşliğinde yarışmada biyoloji dalında sergiye katılacak.

Fizik dalında ise okulumuzu öğrencimiz Cenk Gürses, rehber öğretmeni Vedat Gül eşliğinde temsil edecek.

Kimya dalında ise üç proje yer alacak: Ahmet Talha Akbulut, rehber öğretmeni Müjgan Kartal Dinç eşliğinde, İlgi Gülten Çevik ve Damla Alkan rehber öğretmeni Fatma Asiye Acar Akman eşliğinde, Hamit Kerem Ay ve Arhan Bilici ise rehber öğretmenleri Arzu Erdemir ile sergide yer alacaklar.

Psikoloji dalında ise Efe Emre Yurttaş ve Kaya Doruk Emral isimli öğrencilerimiz, rehber öğretmenleri Gonca Esendemir Eskin eşliğinde, sosyoloji dalında ise Dilsu Aygün, rehber öğretmeni Ahmet Duran ile sergiye katılacak.

Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 23 Şubat 2024 14:11